Mi történik egy kezelésen?

Kezelés

Az oldások három szinten történnek: tudatos, tudatalatti, testi. Meghatározzuk a problémát, mit szeretnénk oldani. A kineziológus kérdéseket tesz fel, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal „válaszolnak”, vagyis határozott igen-nem válaszokat adnak.

A kineziológiai kezelés során megkeressük azt az életkor, élethelyzet adta időpontot, ahol szükséges a stressz oldása. Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma valódi okára és egyénre szabottan kioldjuk. A megfelelő gyakorlatok alkalmazása során a negatív eseményekhez fűződő érzelmi töltetet semlegesítjük, illetve pozitív irányba változtatjuk.

A tapasztalat az, hogy oldás után sok fizikai tünet határozottan javul, vagy eltűnik, de a javulás mindenkinél a saját tempójában történik meg. Fontos, hogy az illető készen álljon a változásra és akarja azt.

A One Brain kineziológia egy kulcs önmagunkhoz, mert a kérdésekre a válasz bennünk van, én csak kezedbe adom ezt a kulcsot, és rajtad múlik, hogy mit nyitsz ki vele.

Please follow and like us:
Kerekiné Kovács Klára
kineziológus

Tel.: 06-20/82 32 124 (H-P.: 17 óra után)
Email: klari@kreko.hu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook